Autor:

Ako vaši djelatnici, bez obzira radi li se o zdravstvenom ili administrativnom osoblju, još uvijek češće koriste papir i olovku od pametnog telefona ili tableta, vrijeme je da razmislite o digitalizaciji.

Prema online izdanju frontiers.healtha, njegovatelji i medicinske sestre diljem svijeta na papirologiju znaju potrošiti čak 40% radnog vremena. Kako biste izbjegli biti dio te porazne statistike, preporučujemo da isprobate E-EVIDOM, aplikaciju s besplatnim probnim periodom iza koje stoje znanje i iskustvo koje će vam pomoći podići poslovanje na sasvim novu razinu.

Sigurno i planirano poslovanje

E-EVIDOM osigurava kompletnu administrativnu podršku u digitalnom obliku. Zahvaljujući jedinstvenim modulima poput matične knjige i dosjea korisnika koje su međusobno povezane, papirologija se rješava poluatomatski. Aplikacija sadrži i predloške osnovnih obrazaca kako bi olakšala vođenje evidencije korisnika. Nema više straha od inspekcije!

Posebni moduli olakšat će vam vođenje skladišta lijekova i ostale opreme, kreiranje jelovnika, dodatnih usluga i aktivnosti koje ste osigurali za svoje korisnike. Prednost E-EVIDOM-a je što glavni korisnik (predstavnik doma/ravnatelj) može u potpunosti zaključati pojedine module, te tako osigurati ne samo diskreciju, nego i maksimalnu učinkovitost svojih djelatnika koji mogu neopterećeno pristupiti modulima koji su im uistinu važni.

Direktan pristup medicinskoj dokumentaciji

Briga za korisnika, a samim time i medicinska skrb, su od presudne važnosti u pružanju odgovarajuće skrbi osobama treće životne dobi. Zahvaljujući E-EVIDOM aplikaciji sva bitna medicinska dokumentacija dostupna je jednim klikom na ekran pametnog telefona. Kako bi olakšali organizaciju i poboljšali razinu skrbi, stručnjaci E-EVIDOM-a su kreirali i poseban modul koji omogućuje kreiranje listi kontrola i pregleda. Posebni formati komunikacije omogućuju jednostavan i učinkovit kontakt s liječnicima i ljekarnicima putem emaila.

Dodatni modul e-aktivnosti, koji se otključava tek nakon probnog perioda omogućuje razvijanje individualnih planova za očuvanje psihofizičkog zdravlja korisnika. Osim što za svakog korisnika možete kreirati uspješan plan, moguće je i napisati bilješke o napretku, željama, ili eventualnim poteškoćama na koje je korisnik naišao tijekom aktivnosti kako bi osigurali bolju i kvalitetniju uslugu. Izvješća i statistike o korisnicima, aktivnostima, moguće je kreirati, pohraniti i printati.

Lako korištenje – uvijek i svuda

Ako se vaši zaposlenici gube u bilježnicama, notesima, fasciklima, kartonima i mapama, E-EVIDOM je idealno rješenje za vas. Aplikacija se jednostavno može instalirati na svaki pametni telefon ili tablet (iOS i Android), te koristiti uvijek i svuda, u svako doba dana, brzo i jednostavno. Sustav je jednostavan za korištenje, a svaki modul nudi i kratki edukativni video koji objašnjava na koji način se koristi. U slučaju nejasnoća, uvijek možete kontaktirati podršku putem emaila ili telefona.